Jégkorongtornák – a hétvégén hazai környezetben játszanak Sólymok!

 2019/20-as jégkorong utánpótlás szezonban először – szombaton és vasárnap is – hazai pályán a Nyíregyházi Jégpályán játszanak a Szabolcsi Sólymok csapatai.  


Szombaton az U10 korosztályban először láthatják a jégkorongsport szurkolói és szerelmesei hazai pályán Kercsó Árpád mesteredző tanítványait. A Szabolcsi Sólymok mellett a Debreceni Hoki Klub és a sátoraljaújhelyi Zempléni Hiúzok csapatai vesznek részt a tornán. A torna első meccsén a Szabolcsi Sólymok a szomszédvár Debrecen korosztályos csapatával nyitja a tornát. A nyitómeccs kezdési időpontja 10.00 óra. 
Vasárnap is folytadódnak a küzdelmek, de ekkor már a Sólymok U12-es csapata ragad ütőt. A vasárnapi tornán a nyíregyháziak a Kiskőrös, a Kazincbarcika és a Kecskemét csapatait látják vendégül. A nyitómeccs szintén 10.00-tól kezdődik.


Mindkét tornára a belépés díjtalan. A tornákon minden szurkoló kap egy tombola sorsolásra jogosító karszalagot, amellyel kori-suli bérletet, jégkorongos felszereléseket és fődíjként pedig egy eredeti Szabolcsi Sólymok utánpótlás csapata által dedikált mezt nyerhetnek a szerencsések.
A Szabolcsi Sólymok színeiben versenyző nagyon ügyes és lelkes lányok és fiúk szeretettel várják az érdeklődőket. 

Szurkoljunk sokan a helyszínen a nyíregyházi jégkorongos gyerekeknek. Hajrá Szabolcsi Sólymok!