Korcsolyákat fel, szombaton nyit a jégpálya – este Ice Party várja a fiatalokat!

Már hízlalják a jeget a Városi Jégpályán. Szombaton a nagyközönség is birtokba veheti a pályát, és már lehet korcsolyázni. A pálya igazi közösségi tér lett a fiatalok számára. 

Kevesen örültek úgy a hideg idő beköszöntének, mint a korcsolyázás szerelmesei. Nos az október vége fagyokat még nem hozott, a Városi Jégpályán viszont elkezdték hízlalni a jeget. Kedvező az időjárás, így a hétvégén megnyithat a létesítmény, és szombattól már lehet korcsolyázni. 

 Dolgoznak a gépek, folyamatosan hízlaljuk a jeget, és szombaton reggel 9.30-kor nyit a jégpálya. Bízunk abban, hogy idén is sokan látogatnak majd ki a pályára, ahol már Szép Kártyával is lehet fizetni – mondta Kőhalmi Richárd a Nyíregyházi Sportcentrum ügyvezetője.  

Tavaly 40 000 látogató volt, szeretnék ezt a létszámot idén is elérni. A város támogatásával rövidesen folytatódik az ovis program, a város nagycsoportos óvodásai az önkormányzat támogatásának köszönhetően ingyen tanulhatnak meg korcsolyázni. Ebből a Szabolcsi Sólymok jégkorong együttese is profitálhat. Jelenleg is sok tehetséges hokisa van a csapatnak, és a fiúk mellett egyre több lány is választja a sportágat. 

A Jégpályán a következő idényben számos szórakoztató programot is szerveznek, szombaton este 7 órától már egy Ice Party várja a közönséget. Célszerű időben, elővételben jegyet venni. Népszerű a Mozdulj Nyíregyháza! Program keretében megvalósuló családi kori is. Az üzemeltetők szeretnék, ha egy igazi közösségi tér lenne a Városi Jégpálya. 

D.L., www.nyiregyhaza.hu